Onlangs een grafische kaart besteld bij NBB.com, die was scherp geprijsd, een daadwerkelijk goede aanbieding na te vergeleken hebben met andere webshops. Het bestelproces zelf verliep soepel: de prijzen worden helder en volledig getoond, en afrekenen ging zonder gedoe. Wel mis ik op de website een mogelijkheid om producten onderling te vergelijken, en het productoverzicht mag wat mij betreft compacter, bijvoorbeeld met een dichtere rasterweergave zodat je in één oogopslag meer opties ziet.

De kaart moet ik nog inbouwen, dus over de staat van het product na installatie kan ik nog niets zeggen, maar de verpakking en aflevering zelf verliepen prima.

De levering was erg snel en precies volgens de afgesproken datum.

Beste freekies,

Bedankt voor je review en je bestelling. We zijn blij om te horen dat alles goed is gegaan met het bestellen en we hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe grafische kaart!

We werken hard aan onze website en deze is qua functionaliteiten nog niet op de plek waar we willen zijn. We vinden het daarom fijn als onze klanten ons ook feedback geven hierover. Bij onze laptops worden bijvoorbeeld al wel vergelijkbare modellen getoond.

We hopen dit in de toekomst dan ook verder uit te breiden, zoals ook onze filteropties, weergave, onderling vergelijken etc.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com