Algemeen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Uitstekende service van Daniel – HelloTV heeft mij echt verrast!
Eigenlijk had ik deze televisie al bij Coolblue besteld, omdat ik hem graag vóór de halve finales van het WK in huis wilde hebben. Helaas ging het daar mis: mijn bestelling bleek kwijtgeraakt te zijn.
En eerlijk gezegd vraag ik me nog steeds af: hoe raak je überhaupt een televisie van 100 inch kwijt?
Omdat ik de tv op korte termijn nodig had, ben ik snel verder gaan zoeken en kwam ik uit bij HelloTV. Tot mijn verbazing waren zij niet alleen goedkoper, maar kreeg ik er ook nog eens een verzekering van 6 jaar bij én kon de televisie met spoed worden bezorgd.
Vanaf het eerste contact ben ik fantastisch geholpen door Daniel. Hij dacht echt met mij mee, gaf duidelijke uitleg en zorgde ervoor dat alles snel geregeld werd. Geen opdringerig verkooppraatje, maar gewoon goede en persoonlijke service.
Dankzij Daniel kan ik de halve finales van het WK alsnog op mijn nieuwe Samsung Neo QLED 4K 100QN80F bekijken. Een vervelende situatie bij een andere winkel is dankzij HelloTV uiteindelijk toch goed afgelopen.
Bedankt Daniel en het team van HelloTV! Jullie hebben er absoluut een vaste klant bij. Ik kan HelloTV van harte aanbevelen.
Wat ik daarnaast enorm waardeerde, was dat Daniel direct met een oplossing kwam. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn bestelling kosteloos als spoedzending werd verstuurd. Hierdoor had ik de televisie de volgende ochtend al in huis. Dat noem ik pas meedenken en uitstekende klantenservice!
KlantenserviceIk ben ontzettend tevreden over de klantenservice van HelloTV, en in het bijzonder over Daniel. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen en dacht hij echt met mij mee.
Nadat mijn eerdere bestelling bij een andere winkel mis was gegaan, had ik met spoed een nieuwe televisie nodig. Daniel heeft direct actie ondernomen en ervoor gezorgd dat mijn bestelling kosteloos als spoedzending werd verzonden. Hierdoor stond de televisie de volgende ochtend al bij mij thuis.
Wat ik vooral waardeer is dat Daniel niet simpelweg een product verkocht, maar echt op zoek ging naar de beste oplossing. De communicatie was snel, duidelijk en persoonlijk, en hij hield zich aan alle gemaakte afspraken.
Goede producten zijn belangrijk, maar uitstekende service maakt uiteindelijk het verschil. Daniel heeft laten zien hoe klantenservice hoort te zijn. Bedankt voor de geweldige hulp! Ik kan HelloTV en Daniel van harte aanbevelen.
Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in HelloTV. We zijn ontzettend blij dat Daniel je snel, persoonlijk en deskundig heeft kunnen helpen en dat we de situatie alsnog tot een goed einde hebben gebracht. We geven je complimenten graag aan hem door. Veel kijkplezier gewenst!
Ronald