AlgemeenMooie duidelijke en snel reagerende site.
Overzichtelijk met alle specificaties.
makkelijke en snelle betaling.
Als je pakket netjes word bezorgd is het perfect.
Maar, als je pakket niet word bezorgd en je heb de klantenservice nodig dan word het een heel ander verhaal.
in de app van PostNL kreeg ik een melding dat het pakket op 03-07-2026 om 13:13 bezorgd zou zijn op mijn adres.
ik heb ik niks mogen ontvangen.
op de site staat dat ze telefonisch bereikbaar zijn, maar ik geb dat nummer 3 dagen achter elkaar meerdere malen per dag gebeld en er word niet opgenomen waarna je vervolgens een duitse voicemail krijgt.
Vervolgens kreeg ik engelse formulieren van PostNL gemail welke ik in moest vullen.
Uit alles bleek dat NBB dit van PostNL in most vullen, maar deze schoof het lekker makkelijk door naar de ontvanger.
Beste M Degen,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We vinden het vervelend om te horen dat je pakket niet bij jou is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en hiervoor bieden we, ook namens onze bezorgpartner PostNL, onze excuses aan.
Het klopt dat we vorige week slechter bereikbaar waren per telefoon, omdat we met een klein team zijn en te maken hadden met vakanties en ziekte. We zijn wel altijd per mail bereikbaar.
Wij zijn de verzender van het pakket, dus wij moeten bij PostNL een onderzoek starten naar de verblijfplaats van het pakket. Omdat in dit geval volgens de track- en trace-code van het pakket en dus PostNL het pakket is afgeleverd, hebben wij een officiële verklaring van de ontvanger nodig, dat het pakket niet bij hen is aangekomen. Dit is dus niet een formulier wat wij als verzender kunnen invullen, omdat het ondertekent moet worden door de ontvanger van het pakket. We snappen dat dit vervelend is, maar zijn hieraan gebonden aan de processen van PostNL.
Omdat onze pakketten internationaal worden verstuurd (vanuit ons distributiecentrum in Duitsland), is het onderzoek ook internationaal. Dit is de reden dat er een Engels formulier wordt toegestuurd. Mochten onze klanten hulp nodig hebben bij het invullen van het formulier, zijn we altijd bereid om daar verdere uitleg bij te geven.
We hopen dat het onderzoek bij PostNL snel afgerond kan worden en dat je pakket weer opduikt. Via de mail wordt je op de hoogte gehouden van de status van het onderzoek.
NBB.com