Het bestelproces verliep soepel en de betaling ging vlot. Direct daarna kreeg ik een melding dat het pakket verzonden was, maar daar hield de positieve ervaring helaas op.

De verzending was een drama. Nadat Bol de verzendstatus bijwerkte, gaf DHL 5 dagen lang aan niks te hebben ontvangen. Toen het pakket arriveerde, was de omdoos zwaar beschadigd. De zeer dure laptop lag volledig los in een veel te grote bol.com doos, zonder enig opvulmateriaal of bescherming. Door deze nalatigheid heeft de laptop constant harde klappen opgevangen tijdens transport, waardoor de interne hardware naar mijn mening direct gecompromitteerd is. Dit is uiterst onprofessioneel voor kwetsbare elektronica.

Ik heb de fabrieksverpakking niet geopend en de laptop direct geretourneerd vanwege het risico op interne hardwareschade. De klantenservice deed vervolgens alsof ze me een enorme gunst verleenden door een vervangend exemplaar op te sturen. Bovendien gaven ze aan dat het onmogelijk was om deze feedback door te geven aan hun logistieke afdeling. Een bedrijf dat weigert om interne of externe feedback te verwerken om processen te verbeteren, is wat mij betreft heel slecht bezig. Als de volgende zending weer zo slecht is ingepakt, stuur ik hem direct terug en doe ik nooit meer zaken met ze.

Beste Belbelne32,

Bedankt voor je review. We willen je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bol

Scorekaart voor bol