AlgemeenIk was al een tijdje op zoek naar een iPhone 17 pro. Nieuw vind ik te duur en nog een abonnement tot begin volgend jaar. Via marktplaats waren er toch een paar negatieve contacten waardoor ik mijn zoektocht verbreedde. Dat had ik eerder moeten doen, de goedkoopste en gloednieuwe blauwe iPhone 17 pro vond ik hier. Voor 15:00 besteld, volgende dag al in m’n handen. Alles uiteraard volledig volgbaar en helder. Top, zou ik de volgende keer zo weer doen!
VerzendingLevering was zoals gezegd snel en volledig transparant. Bevestiging via Bol.com gaf ook nog wat extra vertrouwen.
KlantenserviceNiet van toepassing. Ik heb geen contact hoeven hebben met de klantenservice. Maar aan de reacties hier te zien verwacht ik dat dat wel goed zit.
Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te lezen dat je na je zoektocht uiteindelijk bij PhoneMarket.nl bent uitgekomen en tevreden bent met je nieuwe iPhone 17 Pro. Geweldig dat de snelle levering, scherpe prijs en duidelijke communicatie zo goed zijn bevallen. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag in de toekomst weer terug! 📱