Ik ben altijd huiverig om te bestellen bij webwinkels die ik niet ken, maar ik ben blij dat ik het risico genomen heb. ForComponents is een winkel met zowel lage prijzen als goede service. Mijn bestelling was een Lexar NM790 2TB NVMe SSD. De SSD werd direct na bestellen verzonden, maar was helaas vertraagd vanwege het extreem warme weer. Ik werd hierover heel netjes via de mail op de hoogte gehouden. Ook kreeg ik een persoonlijk en handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dit is niet de typische dozenschuiver, maar echt een winkel met hart voor de zaak. Aanrader!

Ik kreeg een persoonlijk en handgeschreven kaartje bij de bestelling.

Hoi MissWonderWolf,
Zo herkenbaar!
Ook wij vinden het vaak spannend om een bestelling te plaatsen bij een nieuwe, onbekende webshop, zeker als het om grotere bedragen gaat.
We zijn je als relatief nieuwe webwinkel dan ook heel dankbaar dat je ons toch het vertrouwen hebt gegeven door bij ons te bestellen. En dat je ook nog eens de tijd hebt genomen om zo'n hartverwarmende review te schrijven.
We vinden het superfijn om te horen dat je tevreden bent.
We wensen je heel veel plezier met je nieuwe SSD!

Scorekaart voor forComponents

Deze winkel is minder dan 1 jaar bekend bij Tweakers.