AlgemeenMijn product was hier aanzienlijk goedkoper dan de andere webshops. BIj het product stond echter "vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis" maar in de praktijk duurde de levering 3 dagen. Voor de rest prima service. Ook de klantenservice is telefonisch goed bereikbaar!
VerzendingBIj het product stond echter "vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis" maar in de praktijk duurde de levering 3 dagen. Voor de rest prima service. Ook de klantenservice is telefonisch goed bereikbaar! Ook zou ik aanbevelen dat het pakket veiliger zou worden geleverd... de postbode plaatste het pakket voor de ingang, belde aan en liep direct weer weg... paketten met hogere waarde zouden bijv. met een afhaalcode o.i.d. afgeleverd moeten worden... dat voorkomt discussies... bij mij ging het verder goed.
KlantenserviceDe klantenservice was telefonisch bereikbaar en stond mij op prettige wijze te woord.
Beste Stephane,
Bedankt voor je bestelling en je review. We zijn blij om te horen dat je pakket toch goed is aangekomen, ondanks dat de bezorger het voor de ingang heeft laten staan. Dat is niet de bedoeling en daar kun je altijd een klacht over indienen bij onze bezorgpartner zelf, maar ook bij onze klantenservice, zodat wij het als verzender van het pakket ook bij hen kunnen melden.
Op dit moment zijn we wel aan het testen met pincodes voor het bezorgen van pakketten, maar kunnen we nog niet definitief zegggen of dit ingevoerd zal worden. Hiervoor hebben we nog meer gegevens en ervaringen voor nodig.
We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je nieuwe artikel!
NBB.com