Ik heb de S26 Ultra nu paar weken en ik ben om. Eerlijk? Ik was vooraf best sceptisch over wéér een lading nieuwe AI-functies, maar in de praktijk verhogen ze mijn productiviteit echt.
​Privacy & AI die écht helpen
​Privacy Display: Voor mij de belangrijkste vernieuwing. Met één druk op de knop is mijn scherm onleesbaar voor nieuwsgierige buren in de trein, terwijl ik zelf perfect zicht houd. Ideaal voor het checken van zakelijke mails onderweg.
​Prompt to Image: Ik dacht dat dit een gimmick was, maar de AI-fotofuncties zijn bizar goed. Even snel een storend object uit een foto halen of een achtergrond aanpassen via een simpele prompt werkt sneller dan welke app op mijn laptop dan ook.
​De feiten
​Batterij: Haalt het einde van een zware werkdag met gemak (vaak 25% over).
​Scherm: Geen last meer van irritante reflecties, zelfs niet op kantoor met fel licht.
​Minpuntje: Het is een flink toestel; je voelt hem echt zitten in je broekzak.
​Conclusie: Zoek je een telefoon die je echt ondersteunt in je werk? Dan is dit hem. De combinatie van het privacyscherm en de snelle AI-tools bespaart me dagelijks tijd. Dikke aanrader!

Levering was heel snel, binnen twee dagen mijn mobiel ontvangen.

Klant service heel goed, niks te klagen, zal zeker hier terug bestellen.

Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe toestel en dat de AI-functies en het Privacy Display in de praktijk echt van toegevoegde waarde zijn. Ook goed om te horen dat de snelle levering en onze klantenservice naar wens zijn verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag terug bij een volgende bestelling! 🚀

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops