Ik zocht een 1op1-opvolger voor mijn Denon 3312 die met een ferme klap uit de speakers de geest had gegeven, Ik kwam uit op een AVRX2800H.. Bij een online prijsvergelijk (dank een tweakers) bleek HifiKlubben zich te meten met de goedkoopste aanbieders in de markt. Met dit verschil dat HifiKlubben wél kon leveren. Keuze gemaakt.

Het is een uitlopend model, misschien komt deze AVR receiver daarom eerdaags nog ergens goedkoper op de markt. In dat geval ga ik zeker voor de 60 dagen pricematch die ze aanbieden.

Verder heb ik gebruik, gemaakt van hun service om de oude defecte receiver gratis aan hen terug te sturen opdat deze dan op een verantwoorde manier wordt 'gerecycled'. Voor wat het waard is, inzicht in het proces van recyclen geven ze verder niet.

Na aanschaf bleek dat men voor 'leden' een 5-jargie garantie hanteert. Toch maar lid geworden. Baat het niet, dan schaadt het niet.

Men maakt geen gebruik van een 'omdoos' waardoor goed zichtbaar is wat zich in de doos bevindt. Dat kan een dingetje zijn als de bezorger de doos voor de deur achterlaat. Ondanks dat dat niet de bedoeling is komt dat tegenwoordig vaak voor.

Scorekaart voor HiFi Klubben