AlgemeenHoofdprijs betaald voor een apparaat van 9 jaar oud. Belofte was vandaag besteld, morgen in huis. uiteindelijk 5 dagen op gewacht. Tussendoor datzelfde product op marktplaats gevonden voor een fractie van de prijs.
Retourformulier aangevraagd na een hele vragenlijst in te vullen, 4 dagen geleden afgeleverd bij een dhl punt en nog niks van NBB vernomen.
Beste RCaris,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat we de leverbelofte niet hebben kunnen waarmaken. Uiteraard zijn alle apparaten nieuw, ook al is het model al 9 jaar oud.
Bij het retourneren kan het tot twee weken duren nadat je het pakket hebt afgegeven bij een pakketpunt, voordat je retour compleet verwerkt is en je het geld terughebt. Dit heeft ermee te maken dat een retourpakket eerst onderweg is naar een algemeen DHL-retourencentrum in Duitsland en de retourpakketten van NBB vanuit daar gebundeld worden aangeboden bij ons NBB-retourencentrum. Uiteraard word je op de hoogte gehouden wanneer je pakket daar verwerkt is en op welke termijn je dan de terugbetaling kan verwachten.
Mocht het te lang duren, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen verder met je meekijken naar de status van een retour.
NBB.com