AlgemeenWilde een AV receiver bestellen en heb vtv via de chat gevraagd of deze met mijn oude speakers kon werken. Er werd aangegeven dat de centerspeaker van mijn oude set een impedantie van 3 ohm heeft en dus niet kon meedoen. Hier zou ik zelf nooit erg in gehad hebben. Verder ging de bestelling zeer vlot en soepel en de andere dag had ik hem al in huis. Ook met vragen achteraf werd ik goed geholpen.
VerzendingNetjes via een tack&trace op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou arriveren. Werd netjes op tijd geleverd in uitstekende staat
KlantenserviceWerd op de hoogte gebracht dat 1 van mijn oude speakers niet goed zou passen vanwege te lage impedantie. Er werd een alternatief genoemd en dat bleek niet meteen het duurste artikel te zijn maar juist het goedkoopste.Ook toen ik de vraag stelde of ik een verloopje nodig had voor de DAB-antenne werd gezegd dat ik ook gewoon het stekkertje een beetje kon verbuigen zodat het beter pastte. Ze zijn niet echt op je geld uit maar leveren Service met een grote S