WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

bol

Inmiddels ben ik klant bij Bol sinds ze bestaan (toen het nog Bol.com heette). Bestellen gaat eenvoudig en retoursturen ook.

De zendingen zijn in mijn ervaring altijd zeer goed verpakt en komen bijna altijd op de afgesproken dag aan, tenzij het heel druk is bij de bezorgdienst, maar daar kan Bol niets aan doen natuurlijk.

Nooit had ik gedacht dat Bol hier steken zou laten vallen.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik de Moondrop Blessing 3 IEM's wilde aanschaffen. Dit zijn oordoppen van +/- €300,-. Ik ben op zoek gegaan naar de voordeligste in Nederland en dat bleek Bol te zijn, niet puur op prijs (daar kostten ze (€ 329,99) maar vanwege de leveringsomvang. Volgens de specificaties op de Bol site zou het specifieke type dat ik bestelde worden geleverd met de Moondrop Dawn Pro 2 DAC (twv +/- €65,- ), dat zie ik als een korting van +/- 20% wat rond deze (vakantiegeld)periode niet vreemd is. Zoals ik vaker doe heb ik daar een screenshot van gemaakt. Dat kan ik nu nog steeds doen want de informatie is niet aangepast.

Je raadt het al, datgene wat mij heeft doen besloten het artikel bij Bol te bestellen is niet geleverd. Daarop heb ik direct contact opgenomen en aan de telefoon is de samen met mij de productinformatie inclusief leveringsomvang doorgenomen er werd door de aardige dame aan de telefoon beaamt dat het er toch wel duidelijk stond. Ze moest een case aanmaken, dat klonk hoopvol, echter... dit is het antwoord dat ik kreeg:

"Hey,

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met ons. Nou begrijp ik dat er wat mis was gegaan in de beschrijving van het product. Ik kan me voorstellen dat je er een oplossing voor wilt.

Ik heb gelijk gekeken wat ik kan doen voor je en ik heb van onze andere afdeling een terugkoppeling gekregen, namelijk:

Hi, dit is een typfout, maar het is wel enigzins duidelijk en logisch want het staat niet in de beschrijving en een variant met dawn pro 2. je kan wel een beleving sturen, we gaan er niet meer verder op in.

Ik hoop je genoeg geïnformeerd te hebben. Heb je nog meer vragen, dan mag je reageren op deze mail. Ik wens je een fijne dag!"

Ik heb nu voor het artikel een retour aangemaakt en ben bang dat dit voor mij zo'n dooddoener is dat ik niet langer klant ben van Bol. Ik voel me gewoon een beetje opgelicht.

Ik ben royaal met mijn 2 sterren, omdat doorgaans retouren en garantiegevallen goed worden afgehandeld.

Dank voor je review en je feedback!

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk