AlgemeenOp maandagochtend (voor het eerst een grote) bestelling geplaatst
Alle artikelen zouden op voorraad zijn. Op dinsdagochtend kreeg ik een mail dat de bestelling zou worden verzonden. Pas op donderdag een mail van DHL, dat de zending op vrijdag zou worden bezorgd. Toen ik op donderdagochtend mailde waar mijn bestelling bleef, kreeg ik als antwoord, dat ik de site van DHL maar goed in de gaten moest houden. Ja, dat kon ik zelf ook verzinnen.
Zo'n lange levertijd ben ik van NBB niet gewend.
Duurde veel langer dan verwacht, artikelen waren wel op voorraad
KlantenserviceGeen ander antwoord dan: kijk maar op de site van DHL
Beste jflipsen,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend dat onze levertijd langer was dan je had verwacht en gehoopt. Hiervoor bieden we ook onze excuses aan. Helaas kan het voorkomen dat er bij DHL onverwachts veel pakketten worden aangeboden en er daardoor een vertraging optreed bij het bezorgen van het pakket. Bij verwachte drukte krijgen we dit te horen van DHL en kunnen we onze levertijd aanpassen. Op het moment dat wij het pakket aan DHL hebben overgedragen, zijn we afhankelijk van DHL. Voor de laatste updates rondom het pakket, hebben wij ook geen andere informatie dan de informatie in de track- en trace-code. We kunnen pas volgende stappen zetten, wanneer een pakket bijvoorbeeld aan ons teruggestuurd wordt of al drie dagen geen update meer heeft gekregen.
We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je bestelling en dat we je in de toekomst toch weer mogen helpen met het voorzien in nieuwe elektronica.
NBB.com