AlgemeenIk heb onlangs een videodeurbel besteld via Proshop.nl, omdat deze volgens de webshop direct op voorraad was, met levering binnen 5 dagen. Nadat de verwachte leverdatum verstreken was, kreeg ik een bericht dat het product toch niet op voorraad bleek te zijn.
Tot mijn verbazing werd de levertijd vervolgens met maar liefst 2 maanden verlengd. Erg teleurstellend, zeker omdat de voorraadstatus op de website blijkbaar niet klopte. Ik had liever direct eerlijke informatie gehad over de beschikbaarheid, zodat ik zelf een andere keuze had kunnen maken.
Ik vertrouw er eerlijk gezegd ook niet op dat ze het product over 2 maanden ineens wel op voorraad zullen hebben, aangezien deze videodeurbel inmiddels niet meer geproduceerd wordt. Daardoor voelt de verlengde levertijd vooral als een loze belofte en heb ik weinig vertrouwen in de voorraad- en leverinformatie van Proshop.nl.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Helaas komt het soms voor dat onze leverancier in gebreke blijft en geen leverdatum aan ons kan overleggen. Onze leverinformatie op de website wordt altijd automatisch geüpdatet naar de meest recente levertijd, maar helaas kan er na het bestellen soms vertraging optreden.
Je mag hierover ook altijd contact met ons opnemen, zodat onze klantenservice je van meer informatie kan voorzien.
Groet,
Proshop