Algemeen08-02-2026 een Ubiquiti G4 Pro besteld voor ons nieuwbouwhuis. Eerste keer besteld bij NBB nadat ik ze via Tweakers had gevonden. Doorslaggevende reden? De prijzen liggen nét wat lager dan bij de concurrentie, en bij duurdere spullen van Ubiquiti kan dat aardig schelen in de portemonnee 😉.
Bezorging was snel en de deurbel werkt nog steeds, dus dat is alvast een pluspunt 😄.
Op 08-05-2026 opnieuw besteld bij NBB: 2x Ubiquiti U7 Pro XG access points. Wederom iets goedkoper dan elders en door de eerdere ervaring dacht ik: “Let’s go, gewoon weer NBB.”
Ook deze keer: snelle levering, netjes verpakt en gewoon een super fijne ervaring van bestelling tot bezorging.
Achteraf bleek één access point overbodig. Retour aangemeld en ook dát was top geregeld. Geen gedoe, geen klantenservice-escape-room, maar gewoon een duidelijk online retourformulier. Binnen 10 minuten zat het retourlabel al in mijn mailbox. Snel, efficiënt en professioneel.
Kortom: NBB weet precies wat ze doen — topkwaliteit leveren met topservice. Volgens mij heb ik mijn nieuwe IT-leverancier gevonden 😉.
Beide bestellingen werden razendsnel geleverd en keurig verpakt. Alles kwam netjes en onbeschadigd aan. Geen stress, geen vertragingen — gewoon bestellen, wachten en de pakketbezorger blij tegemoet lopen 😉.
KlantenserviceDe klantenservice en retourafhandeling waren verrassend soepel geregeld. Het online retourformulier werkte eenvoudig en professioneel. Binnen 10 minuten had ik al een retourlabel in mijn mailbox. Geen eindeloze mails of wachttijden, maar gewoon snel en efficiënt geholpen. Zo hoort klantenservice te zijn 😉.