AlgemeenIk had na een grondige analyse gekozen voor een bepaalde M.2 NVME SSD. Daarbij bleek het product bij NBB niet alleen voorradig maar ook voor de scherpste prijs te worden aangeboden. Omdat ik al een account had bij NBB koste de bestelling plaatsen en de betaling mij slechts een paar minuten. Tot mijn grote vreugd had ik het product, waarvan de verzending goed was te traceren via het trackingnummer, de volgende dag al in huis en kon ik aansluitend mijn build afmaken.
Ook de factuur werd vrijwel direct verzonden.
Keurig verpakt in een stevige doos, verpakking ssd ongeopend, verzegeld en hagelnieuw.
KlantenserviceIk had een fout ontdekt op de website; het product op de foto kwam niet helemaal overeen met de omschrijving. Kan gebeuren natuurlijk. Dit heb ik gemeld aan de klantenservice en deze heeft dit na controle direct gecorrigeerd. Zo was ik zeker van mijn bestelling zonder wachten, onduidelijkheid en gedoe.
Beste Ernie Works,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan. We willen je ook bedanken voor je oplettendheid met de fout op onze website en dat we deze hebben kunnen corrigeren. We wensen je veel plezier toe met je nieuwe SSD!
NBB.com