HelloTV

575 producten en 1.041 uitvoeringen

Het proces zelf is prima, heel vriendelijk. Maar als het net even anders is dan een doosschuiven, komt er ook wel makkelijk een kink in de kabel. Wel even handig om dat óók een keer te melden.

Wij hebben een Samsung the Frame gekocht en kenmerkend aan die TV is dat er dus een lijst bij zit. Bij oudere versies zat er standaard een zwart frame in de doos en kon je vervolgens gratis op de website van Samsung een frame in de gewenste kleur bestellen. Die TV is overpriced genoeg dat dat er wel af kan. Maar op dit moment moet je op de website van Samsung direct de juiste kleur meebestellen. Dat wist ik niet, ik kende het oude proces, en is ook niet aangegeven.

Dus de TV die ik kreeg had feitelijk een willekeurig kleur frame, uiteraard niet de juiste, en ik moest er een los frame erbij kopen. De argumentatie was dat Samsung altijd een houtkleurig frame meeleverde, maar dat is dus niet juist. HelloTV heeft waarschijnlijk alle the Frames met de kleur ingekocht wat volgens hun 80% van de mensen wil. De aanschaf van die extra lijst was iig onnodig en doet een groot deel van de gegeven korting teniet.

Wat ook apart is, is dat beide keren -bij de TV en aparte lijst- klantenservice pas in tweede instantie ontdekten dat ze dingen nog op voorraad hadden. Het is dus handig om zelf even de website te controleren en te zeggen dat volgens de website het (ergens) nog op voorraad is. Geen idee waarom dat zo ging.

Heel vriendelijk, maar als het meer is dan een doos schuiven, dan gaan er makkelijk dingen mis.

Bedankt voor je review.

We begrijpen dat het teleurstellend is dat je achteraf alsnog een extra lijst moest aanschaffen terwijl je uitging van het eerdere Samsung-proces. Op alle The Frame-modellen van 2025 en later zit standaard een teak omlijsting in de doos inbegrepen. De standaard rand van de televisie zelf is zwart en is niet de verwisselbare schilderijlijst waar The Frame om bekendstaat. Bij eerdere modellen werd er geen verwisselbare lijst meegeleverd en kon deze via Samsung apart worden aangevraagd.

Ronald

Scorekaart voor HelloTV