Proshop.nl

Ik had een hogedrukreiniger besteld. Toen ik hem geleverd kreeg, was er een groot plastic onderdeel wat los in de doos lag, in 3 stukken gebroken. Geen idee verder wat dat was, want ik heb de doos meteen weer dichtgemaakt. En een klacht op de website aangemeld. Ook waren er sporen/vlekken op het apparaat waardoor bleek dat hij niet fabrieksnieuw meer was. Ik moest wat fotos opsturen en de klacht werd in behandeling genomen. Na een paar dagen kreeg ik een retourlabel en kon ik hem retoursturen. Ondertussen heb ik het geld ook weer terug, en dat is het totale bedrag incl verzendkosten.
In principe is het feit dat je een niet meer nieuw en duidelijk beschadigd product opgestuurd krijgt, is natuurlijk erg slecht. Maar de hele procedure is zonder problemen verlopen dus daar kan ik tevreden over zijn. Daarom niet 1 maar 2 sterren.

Het apparaat heb ik beschadigd ontvangen. ja ja ja ja.

In principe is de klachtafhandeling via de email netjes verlopen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te lezen dat je een deels kapot product hebt ontvangen. Helaas is het niet altijd vast te stellen of dit in het magazijn is gebeurd of onderweg. Hoe dan ook, je kan de klacht altijd melden bij ons, zodat wij je met een juiste oplossing kunnen helpen.

We zijn dan ook blij te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen.

Groet,
Proshop