AlgemeenZe hebben meerdere webshops, maar die zijn niet zo uitgebreid als HardwareSupply. Ik bestel hier vaak vanwege het uitgebreide aanbod aan netwerkproducten (niet alleen UniFi), maar ook randapparatuur en componenten om je netwerk te bouwen. Ik ben dan ook al jaren een tevreden klant van deze webshop.
Mocht iets niet op de website staan, dan kunnen ze het vaak alsnog leveren. Daarnaast merk ik dat wanneer andere leveranciers niet kunnen leveren HardwareSupply dit vaak wel kan en gemaakte afspraken netjes nakomt.
Ga zo door!
De service is altijd goed en alles wordt netjes verpakt. De voorraadstatus is bijna altijd accuraat. Mocht er onverhoopt toch iets niet leverbaar zijn, dan word ik netjes op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum. Vaak is het product dan al in het systeem verwerkt omdat de levering verwacht werd, maar nog niet is aangekomen. Meestal ontvang ik een dag later alsnog de bevestiging dat het product binnen is en wordt verzonden.
Ik begrijp goed dat zij afhankelijk zijn van transporteurs. Zelf maak ik ook wel eens mee dat PostNL aangeeft vandaag te leveren, terwijl het pakket uiteindelijk pas een dag later aankomt.
Al jaren bouw ik netwerken en infrastructuren, maar bij complexe vraagstukken is het soms prettig om te kunnen sparren. Wat mij opvalt, is dat dit bedrijf daarin echt uitblinkt en actief met je meedenkt. Technische vragen worden goed opgepakt en je krijgt inhoudelijke ondersteuning.
Het is dus geen standaard webshop die alleen dozen schuift, maar een partij met daadwerkelijke kennis in huis. Zo ben ik zelf eens tegen een probleem aangelopen waar ik niet uitkwam, waarna er een engineer op locatie is gekomen om mij te helpen.
Daarbij ontdekte ik dat ze naast hun webshop ook een installatiebedrijf hebben (UTP infra) dat complete netwerkinfrastructuren ontwerpt en aanlegt. Dit verklaart ook wel het hoge kennisniveau.