De NAS Expert

Deze NAS gekocht voor familie die afscheid gaat nemen van een externe harde schijf die zo nu en dan aan de computer wordt gehangen voor een backup. Ik heb zelf ook producten van Synology en heb De NAS Expert puur geselecteerd op basis van prijs. Ik zie dat de prijs twee dagen na ontvangst van de NAS met 16 euro is verhoogd (waar de andere aanbieders dat niet hebben gedaan). Was dus net op tijd denk ik.

Ik ga niet in op de NAS zelf. Waarom ik op eigen initiatief deze review schrijf is een waarschuwing aan Tweakers die hier ook willen kopen.

De NAS Expert opent de doos en de NAS uit de beschermende verpakking om een eigen sticker op de NAS te plakken(!). Dat is wel het laatste wat ik van een verkopende partij verwacht. Ik koop een nieuwe NAS en verwacht dan ook dat de NAS wordt geleverd in de originele verpakking die af-fabriek niet open is geweest. Ik vind dit behoorlijk brutaal en totaal overbodig. Voor mij was dit de eerste en laatste keer dat ik bij de NAS Expert heb besteld.

De NAS werd niet in een omdoen verstuurd. De originele doos was ingepakt met bruin inpakpapier en tape. Nu zitten er geen bewegende delen in de NAS, dus ik denk dat het in de praktijk veelal goed zal gaan, maar viel mij toch op. Met voldoende beoordeeld omdat ik verwacht dat dit veelal goed zal gaan.

Score slecht gegeven omdat ze stickers op de producten plakken. Wat dus impliceert dat ze de verpakking openmaken en het product al in de handen hebben gehad, nog voordat de klant de doos heeft geopend. Ik zie hier risico's en vind het ook niet nodig dat dit wordt gedaan.

Scorekaart voor De NAS Expert

Deze winkel is minder dan 1 jaar bekend bij Tweakers.