Samsung.com

TL;DR Bestellen gaat heel makkelijk, bezorging is supersnel, maar als er iets aan de hand is reken dan op een achterdochtige, ongeïnteresseerde of ronduit incapabele klantenservice die liever afkoopt met een extra 10% korting of product retour. Laat je niet overhalen door acties of bundel- en personeelskorting: als er ook maar iets niet naar de zin is ben je overgeleverd aan een empathieloze bende. ~

De TV en soundbar die ik besteld had waren binnen 24 uur geleverd. Die avond onze eigen TV en soundbar van de beugel gehaald en ingepakt. Tot onze schrik was het plastic aan de achterzijde van de nieuwe TV gescheurd. Alles diezelfde avond met foto's doorgegeven aan de klantenservice, daar ging het nog goed.

Twee dagen later om een status-update gevraagd: was nog niets mee gedaan, de foto's gingen ook nog niet aan het ticket. Weer drie dagen later (weekend + koningsdag) kregen we een e-mail van backoffice met de opties: 10% korting of product retour.

Uiterst teleurgesteld via de WhatsApp (je mag niet op reply in de e-mail drukken) laten weten dat beide opties ons niet interesseren. Nadat we zijn teruggebeld en eindelijk met een echt persoon over deze kwestie praten blijft de houding net zo stug en de opties zijn niet onderhandelbaar. We hebben gekozen voor ons geld terug: we moesten maar snel kiezen want dat moet binnen zeven dagen ... je verzint het niet, het gebeurt gewoon.

Binnen 24 uur keurig de woning ingedragen, geen klachten hier.

Ongeïnteresseerd, incapabel en niet mogelijk een normaal gesprek mee te voeren. Alles is gescript, aangeboden oplossingen voelen constant alsof jij moeite moet doen voor iets waar Samsung of de vervoerder verantwoordelijk voor is en van die positie wordt nooit en te nimmer afgeweken. Ik bedoel, als je voor één iemand afwijkt dan moet je dat voor iedereen doen. Dat zou echt waanzin zijn.

Scorekaart voor Samsung.com