AlgemeenBestellen was eenvoudig, betalen ook. Was duidelijk wat de levertijd zou zijn, zo'n 4-5 dagen. Iets meer dan de concurrent maar de prijs was dan ook net ietsje lager.
VerzendingWeken geleden besteld. Nog steeds niets ontvangen. Zie elke keer als het in de buurt van de verzendingsdatum komt dat het weer met een kleine week wordt opgeschoven. Inmiddels 5 mailtjes deze maand die aangeven dat het vertraagd is.
Dit terwijl er oorspronkelijk werd aangegeven dat het 4-5 dagen zou duren. Daarbij is het product nog steeds op de website te bestellen. Overigens met een veel hogere prijs, veel hoger dan welke concurrent dan ook (van 650 euro oorspronkelijk naar 999 nu). Waarbij al die tijd ook steevast 4-5 dagen levertijd staat aangegeven.
Nu is de vraag. Kunnen ze deze, met iets lagere prijs dan concurrent (praten over zo'n 10 euro), opeens niet meer waarmaken en blijven ze de verzenddatum pushen om te hopen dat ik deze zelf annuleer? Of is hun hele systeem zo ingericht dat de geplande verzenddatum volledig uit de lucht is gegrepen.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling tot op heden nog niet is verzonden. Helaas komt het soms voor dat een leverancier de leverafspraak niet nakomt en deze uitstelt. Wij proberen altijd de meest recente informatie te geven hierbij.
Als je meer vragen hebt, mag je contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen je dan wellicht van meer informatie voorzien.
Groet,
Proshop