bol

Bij mijn favoriete webshop een Lenovo chromebook besteld, waar in de omschrijving duidelijk stond: Iclusief Apapter(s)!
Helaas GEEN adapter in de verpakking te vinden. Wist dat Lenovo de verzender was, maar kom op zeg: zo'n groot bedrijf maakt toch geen fouten, die kan je toch wel vertrouwen?
Klantenservice van Bol.com voor het eerst benaderd, die het doorgeschoven hebben naar Lenovo, en dat is bijna twee weken geleden, dus. Paar mails van Lenovo met excuses, we zijn er mee bezig we zoeken het uit. In de tussentijd, het notebook ( tijdelijk) opladen met een geleende usb-c adapter met weinig kracht schiet echt niet op!

Levertijd was bekend, prima op tijd, niets mis mee. Goed verpakt.

De klantenservice van Bol staat natuurlijk bekend als uitstekend, eigenlijk nooit nodig gehad,
Heb ik het een keer nodig, is het doorgeschoten naar Lenovo,
kan ik het wel schudden, ben ik bang voor. Dan wordt dat Notebook toch duurder dan echt de bedoeling was. Terugsturen kan altijd, maar ben toch bevreesd voor de afwerking bij Lenovo, Helaas.

Bericht van Lenovo gekregen met een screenshot van hun site,(anders dan op Bol) dat de voeding Exclusief is. Natuurlijk staat er op de Bol site nog steeds Adapter: Inclusief. Niemand die even een leuke korting geeft op een voeding of wat dan ook.

Valt me tegen van Bol dat ze niet even inspringen voor iets van een oplossing, of wat dan ook.

Welkom in de wereld van grootwinkelbedrijven die altijd gelijk hebben!!!

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk