AlgemeenBeste prijs voor een Dell Toetsenbord KB522 (met usb-Hub, volumeknop en hand/palm steun) en 2x Dell muis ML116. Bekende producten met goede review en ook ervaring van mij. Dus wil je het bestellen bij een Webwinkel met goede reputatie/service tegen "de beste prijs", vandaar deze bestelling bij CAPS.
Hetgeen ik slecht vind van CAPS is betalingsmogelijkheid met Bitcoins. Bitcoins is milieuonvriendelijk (stroom-vretend) en wordt door misdaad gebruikt omdat (als je het goed doet) niet te traceren is, ondanks toezicht DNB etc.. Stop met Bitcoin betalingsmogelijkheid.
Ik kreeg een e-mail dat de bestelling was verzonden naar mijn huisadres terwijl ik een afhaalpunt had opgegeven (even schrikken). De track&trace gaf echter wel de afhaallocatie aan.
Heb nog even via dat e-mailtje via "reply" aangegeven dat dit een foutje was en ook dat verzenden naar afhaallocatie niet onder de "verzending" uitleg stond. Netjes antwoord gekregen en de dag daarop was de site hierop aangepast. Zo hoort het.
Pakket goed verpakt en "milieuvriendelijk" (geen plastic tape of opvul).
Zie verzenden over mogelijkheid van afhaalpunt en aanpassing van Website op dit punt.