Senetic

Bestellen gaat prima, soms lijkt het aantrekkelijk qua prijs. Heb een eerdere bestelling geplaatst die prima verliep als je een beetje geduld hebt. De laatste bestelling van 6 februari kon niet afgeleverd worden door de bezorger bij kantoor (we waren aanwezig maar blijkbaar duurde de reactie net iets te lang). En toen begon de ellende! Lees verder :-)

Meestal duurt het lang, waarschijnlijk vanwege het internationale karakter. Maar dat wist ik van tevoren. En verder ziet het er prima verpakt uit tot dusver. De bezorger (volgens mij was het DHL) had wel erg weinig geduld de laatste keer waardoor ik aangekomen bij bij Klantenservce. En daar wil je dus niet zijn bij dit bedrijf.

Dankzij de ongeduldige bezorger zagen we de hele bestelling weer 'wegrijden'. Kan gebeuren en ik was nog positief.
Ben gaan bellen en de bestelling was blijkbaar terug naar Polen, maar het zou goedkomen volgens de customer service.
Dit duurde weken dus ben gaan emailen. Kreeg eerst nog een reactie dat ze zou navragen naar de nieuwe leverdatum. Na lang wachten weer een mail gestuurd wanneer het geleverd wordt. Inmiddels is het al 10 maart.
Antwoord is dat ik een "Statement of Non-Delivery" moest tekenen. Dat alles netjes gedaan. Een aantal weken later krijg ik DE HELFT van de bestelling terugbetaald! Niet te geloven... de rest hoor ik niks over en is niet geleverd. Dus weer een mail gestuurd waar de rest blijft (bestelling of terugbetaling). Daar komt gewoon GEEN antwoord meer op. Ik voel me als klant niet meer serieus genomen hier. Ik bestel hier niet meer.

Scorekaart voor Senetic