NBB.com

Beste SnoopBok,

Bedankt voor je review en je bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om verbeterpunten voor ons te verzamelen en hier op te schrijven.

Normaal gesproken krijg je altijd een verzendbevestiging van ons, waarin je continue op de hoogte wordt gehouden van de status van je pakket. We hadden echter bij sommige klanten een probleem, waardoor deze mails naar een testmailadres is verstuurd, i.p.v. het klantmailadres. Hierdoor kan het voorkomen dat mensen de verzendbevestiging niet van ons hebben gehad en hiervoor bieden we onze excuses aan. Het probleem is gelukkig verholpen en we hebben bij de klantenservice altijd de mogelijkheid om deze mails nog een keer te verzenden naar het goede mailadres.

We vinden het vervelend om te horen dat je geen terugkoppeling hebt gehad op je mails naar onze klantenservice over de bestelling met een mislukte betaling. Dat is niet naar onze servicestandaarden. Zou je daarom in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer van de klantenservice willen doorsturen? Dan nemen we deze casus mee in onze evaluatie.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com