AlgemeenHet bestellen ging goed. Echter na het bestellen begon de ellende. Het formulier vd cashback stond niet op de productpagina. Contact op de chat gehad. Kreeg een link toegestuurd via de mail. Werkte niet! Ik was toen al 2 uur ermee bezig. Weer iemand gesproken. Telefoonnummer gekregen van Philips. Bleek ook verkeerd te zijn; was voor beeld en geluid. Uiteindelijk zelf het nummer gevonden en de vriendelijke mensen van Philips gaven aan dat er een grote storing was en dat dat bekend moest zijn bij Coolblue. Mijn broek zakte van mijn kont toen ik dat hoorde. Bijna 4u bezig geweest om te proberen in aanmerking te komen voor 40euro cashback. Jullie verdienen hier geen schoonheidsprijs mee Coolblue. En dat ALLES VOOR EEN GLIMLACH is bij mij zeker niet van toepassing. Komen jullie maar met een passend voorstel. Zo niet dan zijn er andere bedrijven waar je ook kunt kopen. Ben er nog boos om. Echt amateuristisch!)
VerzendingHele fijne stofzuiger. Speciaal voor dieren, vloerbedekking en harde vloeren.
KlantenserviceLink voor cashback staat er niet op. Heb er veel teveel moeite voor moeten doen als klant.