Algemeenk heb in februari 2026 een bestelling geplaatst bij Doublepoint en €1.500 vooruitbetaald voor SVS subwoofers. Deze zijn nooit geleverd.
Na betaling bleef het stil. E-mails werden niet beantwoord. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de bestelling “onderweg” was en spoedig geleverd zou worden, maar dit bleek niet waar. Kort daarna ging het bedrijf failliet.
Na contact met de officiële SVS distributeur bleek dat er überhaupt geen bestelling was geplaatst voor deze producten. Ook was dit product alleen leverbaar rond black friday. Inmiddels lees ik van meerdere mensen dat zij hetzelfde hebben meegemaakt: wel betalen, aan het lijntje gehouden, niets ontvangen.
Dit lijkt geen incident, maar een patroon. Als je bewust geld aanneemt van je klanten om je betaling bij je leveranciers af te lossen om je faillissement uit te stellen, zonder dat je van plan bent om maar iets te leveren, maak je alleen maar meer slachtoffers.
Ik heb aangifte gedaan. Het laakbare gedrag van Maarten is pure oplichting!
Nagenoeg onbereikbare valse leugenaars. Hoe kun je nou je klanten voorliegen dat de spullen onderweg zijn terwijl de bestelling richting de distri nog niet eens de deur uit is???