ALTERNATE.nl

Lexar NM620 SSD besteld, en in tegenstelling to veel andere bedrijven die nu de hoofdprijs vragen (sommige hebben zelfs het lef om er 500 of meer voor te vragen) hanteert Alternate nog relatief acceptabele prijzen.
Het is nog steeds wel 2x zo duur als verleden jaar, maar toch, er zijn maar weinig winkels die nog een 2TB SSD verkopen voor 200 euro in deze tijd waarin alles opgekocht word door AI centers.

Dus zoals altijd ben ik gewoon dik tevreden over Alternate, ik koop er al sinds dat de winkel begon toen ik nog in Rotterdam woonde en ik heb eigenlijk nooit een slechte ervaring bij ze gehad.

Dus wat mij betreft een van de betere winkels.
Zou ik ook zeggen als ik geen kans op een kadobon zou maken.

Ik heb hem nog niet binnen, maar ik heb verleden week een moderner type van Lexar bij ze besteld, de Lexar NM790, en daar ben ik dik tevreden over, dus ik ga ervan uit dat deze ook prima is, misschien langzamer, maar dat merk ik verder toch niet die 3500MB p/s of 7400MB p/s, ook al is het bijna 2x zo snel, in de praktijk merk je er niet veel van, alles is tegenwoordig bloedsnel.

Altijd goed bij Alternate, Ik heb vroeger wel eens een moederbord terugebracht die kapot was in de doos, heb ik gelijk een nieuwe voor gekregen. Is al binnen 2 uur verzonden dus is morgen of hooguit overmorgen binnen, maar dat ligt dan aan PostNL.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl