AlgemeenOnlangs de ASUS Prime Radeon RX 9070 EVO OC Edition 16GB GDDR6 gekocht en ben zeer tevreden met mijn ervaring. De kaart presteert uitstekend in moderne games en levert stabiele framerates op hoge instellingen. Dankzij de OC-editie zijn de kloksnelheden net wat hoger, wat zorgt voor een kleine maar merkbare prestatiewinst. Ook blijft de kaart relatief stil en koel, zelfs onder zware belasting. De bouwkwaliteit voelt solide aan en de installatie verliep zonder problemen in mijn systeem. Wat mij extra positief verraste, was de snelle verzending. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht en was netjes verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Dat gaf meteen een goede eerste indruk. Kortom, dit is een krachtige en betrouwbare videokaart die doet wat hij belooft. Zeker een aanrader voor gamers die hoge prestaties willen combineren met gebruiksgemak en een vlotte levering. De prijs-kwaliteitverhouding is bovendien zeer goed voor deze klasse videokaart momenteel.
VerzendingGing sneller dan verwacht, dus tevreden met de verzending. In 1 dag gekregen ipv 2 dagen zoals er omschreven werd.
KlantenserviceIk had geen klachten of vragen omtrent het product, dus niet veel te maken gehad met klantenservice.