AlgemeenOok ik ben een van de velen die door dit bedrijf aan het lijntje zijn gehouden. Eind oktober een bestelling gedaan en nooit volledig geleverd. Ik wacht nog steeds op een Marantz Cinema 30, dus flink bedrag waar ik waarschijnlijk naar kan fluiten.
Vele beloftes, valse toezeggingen, leveringsproblemen bij de dealer, uitstel, smoesjes etc. Dit stinkt naar oplichting. Mocht je met bijvoorbeeld Paypal of Creditcard betaald hebben, probeer vooral iets te regelen met een Chargeback, zelf heb ik helaas via iDeal een betaling gedaan.
Doublepoint is inmiddels failliet, zoals in eerdere reviews ook benoemd is.
Overweeg ook zeker om melding the maken bij ACM Consuwijzer. Telefonisch melding maken kan via 088 070 70 70.
Alle beetjes helpen.
p.s. Stuur me vooral een pb als je ook gedupeerd bent, ik overweeg een groep op te zetten om als collectief een melding te maken. Geen garanties dat het iets uithaalt, maar ik wil ze er in ieder geval niet makkelijk mee weg laten komen.
Een deel van mijn bestelling heb ik een maand later ontvangen, dit was -los van de enorme vertraging - in orde. Het meest kostbare onderdeel is echter nooit verzonden, ondanks vele (valse) beloftes.
KlantenserviceToen de telefoon nog opgenomen werd (voor de trainingen van eind maart) stonden ze je vriendelijk te woord, maar werden er dus gewoon valse beloftes gedaan en leugens verteld, om je maar aan het lijntje te houden.