AlgemeenHelaas moet ik één ster geven, eigenlijk moest je ook minus sterren kunnen geven!
Mei 2022: onderdeel besteld en betaald via website: helaas niet meer leverbaar; waarom staat dit nog op de website?
November 2025: nieuwe Bosch L-Boxx besteld; wordt tweedehandsje geleverd (bekrast, tape resten en stickers van GSR schroeftol op de “nieuwe” L-Boxx,waarschijnlijk dus van gekannibaliseerde set).
Maart 2026: nieten besteld voor 18V Bosch tacker die “snel leverbaar” zijn (4 werkdagen) en vervolgens hoor ik niets meer en kijk op de website en zie dat deze pas half april geleverd gaan worden (levertijd dus circa 3 weken!!!). Ik bel met klantenservice die vervolgens niet bereikbaar is en moet mail sturen. Vervolgens wordt mij doodleuk medegedeeld dat op de website staat dat levertijden soms niet gehaald worden en krijg dan te horen dat de vermoedelijke leverdatum 17 april a.s. is. Bestelling geannuleerd en ga vandaag de nieten ophalen die maandag besteld zijn via amazon.de (levertijd: 2 dagen, hulde Amazon.de, zo kan toch ons project tijdens de paasdagen nog doorgaan).
Advies: mensen trap hier niet in koop bij een betrouwbare website. Misschien moet ToolMax de naam aanpassen naar ToolMin.
Heeft niet plaats gevonden. Bestelde waren zouden binnen 4 dagen geleverd worden echter werd dit uitgesteld tot circa 3 weken. Order is geannuleerd.
KlantenserviceNiet telefonisch bereikbaar via nummer op website, alleen via mail.