AlgemeenIk heb onlangs een pc-upgrade in de vorm van een nieuwe GPU (PowerColor HellHound RX 7900XTX) en SSD (Lexar NQ790) besteld; kort daarna ook een APEX-AIR-behuizing van Chieftec want de GPU bleek niet te passen in mijn Fractal Design Meshify C.
Naar aanleiding van een winactie schrijf ik deze shopreview over mijn ervaring met deze aankoop.
Alternate is, naast Megekko, een winkel waar ik absoluut geen twijfel over heb om er te bestellen. De prijzen zijn meestal scherp, het assortiment is breed en levertijden zijn kort.
Ook het vermelden waard: de webwinkel van Alternate is overzichtelijk genoeg dat ik de producten goed kon zoeken en filteren; vaak is de deeplink van de Pricewatch op Tweakers de ingang, maar ik kan het zeker waarderen als een webwinkel het assortiment zo inricht dat zoeken en filteren goed werkt.
(voor de winactie: de meest recente order is de Chieftec APEX AIR, ordernummer 258486521)
Alternate voorziet me van moment van aankoop tot levering goed en duidelijk van informatie, erg fijn. Het is ook prettig dat Alternate producten snel levert.
KlantenserviceIk heb dit keer geen gebruik gemaakt van de klantenservvice, retour of een garantie-aanvraag, maar eerder wel, en Alternate heeft dat toen netjes, vriendelijk en snel afgehandeld.