AlgemeenIk maak kans op een prijs met order nummer: 458533835 , maar ik zou dit ook uit eigen beweging hebben gedaan. Ik koop al sinds ik mijn eerste PC heb gebouwd in 2008 (eerst fysiek, later online) al mijn hardware bij Alternate en dit gaat ook niet veranderen. Soms ben je wel een paar tientjes extra kwijt, maar dit verdien je snel terug door de betrouwbaarheid, punctualiteit en uitstekende klantenservice die Alternate heeft.
Ik heb hier en daar een andere populaire webshops geprobeerd, maar je merkt gewoon dat die webshops niet in dezelfde categorie vallen als Alternate. Als voorbeeld: in 2016 was mijn Grafische Kaart vroeg binnen de garantie kapot gegaan (zonder overclocken, power surge o.i.d., was een veelvoorkomend probleem destijds). Na contact met Alternate heb ik deze opgestuurd, en de dag erop kreeg ik te horen dat die inderdaad kapot was. Als compensatie kreeg ik een betere grafische kaart terug én deze verscheen de dag erop op mijn mat. 2 dagen om het op te lossen!
Nu heb ik het geluk gehad dat mijn computer onderdelen het sindsdien allemaal goed hebben gedaan. Maar recent was de klantenservice ook weer subliem.
Ik raad zeker iedereen aan om bij Alternate iets te kopen, als je zeker wilt weten dat je ook altijd goed wordt geholpen als het een keertje fout gaat.
Altijd goed en beschermend verpakt en de volgende dag op de stoep.
KlantenserviceZij mijn hoofd review, ik heb nooit een slechte ervaring gehad met hen.