AlgemeenIk twijfel een beetje bij het maken van deze review omdat mijn eigenlijke ervaring met het bestellen en betalen bij Alternate gewoon goed is, laat dat voorop staan!
Helaas ben ik inmiddels zovaak teleurgesteld door het 'voor x tijd besteld dezelfde dag verzonden/morgen in huis' falen dat ik er nu toch eens iets van wil zeggen.
Het probleem ligt voornamelijk bij DHL maar imo in het verlengde ook bij Alternate (en andere webshops) omdat ze blijven samenwerken met DHL. Ik heb bewust meer betaald bij Alternate zodat ik de onderdelen de volgende dag binnen zou hebben (waarbij een dag vertraging ook echt geen probleem zou zijn) maar ik ben het kotsbeu dat ik voor een dienst betaal die gewoon vaker niet dan wel wordt waargemaakt.
Ik heb 2 producten besteld op donderdagavond. Het is nu zaterdag en er is zojuist 1 van de 2 producten geleverd en het andere product heeft als statusupdate '1 of 2 werkdagen vertraging' gekregen. Ik had dus net zo goed bij de goedkopere webshop kunnen bestellen en daar baal ik van.
Positieve punten zijn dat er wel wordt gecommuniceerd over de levering/vertraging via de mail door DHL en dat Alternate, zoals beloofd, de zending nog diezelfde avond verzonden heeft.