AlgemeenNatuurlijk is Alternate altijd een prijsbreker geweest, dat was in de jaren '90 vorige eeuw al zo toen ik het bedrijf leerde kennen. De ervaringen waren altijd positief. Met de ultra moderne site heden ten dage heb ik onlangs voor mijn dochter een (Sharkoon i7 32GB 5600 DDR5 MSI-Pro-B760M-P) machine via de PC-Builder in elkaar gezet welke ik samen met mijn ICT studerende zoon als project in elkaar zou zetten. Helaas ging met PC-Builder wat mis want toen we de losse onderdelen in de winkelmand deponeerden met de handige knop bemerkten we dat 1 item een onrealistische prijs had. 1 NVME (Samsung Evo Plus 2 TB) die per abuis door ons dubbel was toegevoegd en weer verwijderd en wederom enkel was toegevoegd moest ineens meer dan 450,- kosten. Waarschijnlijk als gevolg van een glitch o.i.d. in het programma schrokken we ons een hoedje. Ook tijdens browsen in het Componenten gedeelte van de site bleef die super hoge prijs op het scherm staan. Toen we de bestelling uiteindelijk af gingen ronden hebben we de NVME maar weggelaten. Dat was van latere zorg en hadden we eigenlijk moeten feedbacken met klantenservice, maar ja, we hadden een strakke deadline. Gelukkig kon de bouw gewoon doorgaan met een NVME van 1TB die ik nog had liggen. Samen met m'n zoon de machine gebouwd en dochterlief kan haar geluk niet op! Nog wel even t.z.t. een RGB hubje scoren want dat zat niet op het moederboard. Hoewel 1 van de gebruikte componenten zoals waterkoeling RGB ondersteunt zijn we nu al tevreden met de weergaloze gaming PC "uit eigen stal".
VerzendingDe bestelde items waren met zorg verpakt en werden zoals aangegeven vlot geleverd. We moesten een dubbele veiligheidscode voor de dubbele zending overhandigen aan de bezorger wat een veilig gevoel gaf. De zending werd dus niet lukraak voor de deur achtergelaten mochten we niet thuis zijn. Fijn puntje van aandacht!
KlantenserviceKlantenservice hield ons goed op de hoogte van de voortgang van de bestelling.