ALTERNATE.nl

Bij Alternate een MSI MAG FORGE 120A AIRFLOW case besteld.
Zonder schuld van Alternate had ik een verzegeld “echter licht beschadigd” exemplaar van deze mooie MSI ARGB behuizing ontvangen.
Alternate bood binnen 1 dag al aan de nieuwe PC behuizing terug te willen nemen en het bedrag te retourneren of een kleine tegoedbon aan te nemen.
Ik koos voor het laatste want de beschadiging was niet al te groot en nog prima bij te werken met wat zwarte lak. Dat scheelt iedereen zo weer een boel werk. Mij, de bezorgdienst en Alternate zelf.
Ondanks deze kleine tegenslag ben ik zeer tevreden over hoe Alternate de situatie serieus neemde en voor een passende oplossing zocht.
Zoiets kan nu eenmaal gebeuren, het gaat er dan juist om hoe een bedrijf hiermee omgaat, zo leer je een bedrijf gelijk beter kennen als iets tegenzit. Alternate handelde ZEER GOED, BEGRIPVOL en VRIENDELIJK !!! Er valt hen echter niets te verwijten. Zoiets kan een productiefout zijn of via transport ontstaan zijn. 5 sterren. Mijn dank mvg, Marcel uit Amsterdam

Snel geleverd. Het product ontving ik in een onbeschadigde verzegelde originele doos.

Lees de review en mijn ervaring met de behulpzame klantenservice. Soms kan ik niet begrijpen dat andere kopers zo negatief kunnen zijn. Volgens mij handelt dit bedrijf erg goed, professioneel en altijd eerlijk. Ze komen ook niet net kijken.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl