ALTERNATE.nl

Ongeveer een maand geleden was ik bezig met het bouwen van mijn nieuwe pc en daarom heb ik twee keer iets besteld bij Alternate. De eerste bestelling was de D532GB 6000-36 Vengeance RGB wh K2 COR en een paar dagen later heb ik ook nog de MSI MAG A750GL voeding besteld. Over het algemeen ben ik erg tevreden over mijn ervaring met Alternate.

Het installeren van de onderdelen ging zonder problemen. Zowel het RAM-geheugen als de voeding werken tot nu toe uitstekend in mijn systeem. Mijn pc draait stabiel en ik heb nog geen enkel probleem gehad met de onderdelen. De RGB van het geheugen ziet er ook erg mooi uit in mijn build en past goed bij de rest van mijn setup.

Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat ik het RAM-geheugen ongeveer een maand geleden heb gekocht. Inmiddels staat er namelijk een flinke korting op, van ongeveer 130 euro. Natuurlijk kan Alternate daar niet veel aan doen en het hoort er een beetje bij met technologieprijzen, maar het voelt toch een beetje zuur als je ziet dat het nu zoveel goedkoper is.

De bestellingen werden allebei snel geleverd. De verzending was goed geregeld en de pakketten waren netjes verpakt. Alles kwam in perfecte staat aan, zonder beschadigingen aan de dozen of de onderdelen zelf. Dat gaf meteen een goed gevoel, zeker omdat pc-onderdelen vaak toch vrij kwetsbaar kunnen zijn tijdens transport.

Verder ben ik wel gewoon tevreden over Alternate. De levering was snel, alles was goed verpakt en de producten werken zoals verwacht. Als ik in de toekomst weer pc-onderdelen nodig heb, zal ik zeker opnieuw bij Alternate kijken.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl