Azerty

Zeer slechte service en totaal niet meedenkend. Een apple watch besteld en betaald. Tot de bezorg keuzes behoorde ook postnlpunten, vreemd vanwege de hoge waarde van het product, maar dit kwam voor mij ook goed uit ivm werktijden.

Watch moest besteld worden bij de leverancier en op 11 maart kreeg ik een mail, dat de watch is aangekomen op locatie en het zal wirden verzonden ( postnl track & trace kreeg ik ook gelijk) nog geen uur later annuleert azerty de bestelling eenzijdig, omdat hun inziens er veiligheidsrisico’s zijn. Met andere woorden, ze denken dat ik fraudeer, omdat het product met een creditcard betaald is en het product naar een postnlpunt gaat. Dat is erg knap, aangezien de kaart op mijn naam staat en ik bij ontvangst een ID moet laten zien. Een motivatie hebben ze in ieder geval niet gegeven, maar de klantenservice aan de telefoon deelde mee, dat het waarschijnlijk komt, door de keuze van een postnlpunt ( dit zou vaker voorkomen bij klanten die producten geannuleerd krijgen). Ik moest even een mail sturen en de situatie uitleggen, want er zou vast wel iets geregeld kunnen worden volgens haar.

Reactie op mijn mail was als volgt: Helaas kunnen we het product niet voor dezelfde prijs aanbieden. Geen verdere informatie gedeeld over de werkelijke reden van annulering. Het was wel netjes geweest als het product voor dezelfde prijs of een aangepaste prijs werd aangeboden in plaats van een antwoord van 10 woorden.

Product is intussen € 200 duurder geworden, maar Azerty weigert het product voor dezelfde prijs aan te bieden. Flut klantenservice, beetje klanten beschilderen als “fraudeur” zonder gegronde redenen en daarna niet eens meedenken met de klant. Als ik de watch voor € 200 meer moet kopen, dan kan de bestelling ineens wel doorgaan.

De mevrouw aan de telefoon was aardig, maar helaas de medewerkers die op de mails reageren niet. Als er aan mij via de telefoon wordt verteld, dat dit een veel voorkomend probleem is en er vast wel iets voor mij geregeld kan worden, dan heb ik begrip voor de situatie en vertrouw erop, dat er een oplossing komt.

Maar als er dan op mijn mail gereageerd wordt met : we kunnen het product niet aanbieden voor dezelfde prijs en er verder niet wordt gesproken over de situatie, vind ik dat toch kwalijk.

Op deze mail heb ik ook gereageerd, maar na 2 dagen ook geen reactie terug. Goed bezig Azerty! Topservicr hebben jullie.

Scorekaart voor Azerty