AlgemeenDoublepoint blijft in gebreke bij beroep op garantie en houdt klant aan het lijntje met loze beloftes en onwaarheden.
I
n oktober 2024 heb ik bij Doublepoint een receiver Sonora Smart Hifi aangeschaft. Helaas ging het apparaat stuk en heb ik deze op 3 september 2025 onder garantie ingezonden. Daarna ettelijke keren heen en weer gebeld en gemaild over voortgang reparatie. Eerst was de klacht/ defect niet reproduceerbaar. Daarna moest worden gewacht op onderdelen. Steeds werd gezegd dat het binnenkort zou zijn geregeld. Op 24 december 2025 deed Doublepoint een voorstel dat er op het (nog) te repareren apparaat een korting zou worden verleend van 50 procent of dat er kosteloos een nieuw apparaat zou worden geleverd. De keuze werd aan mij gelaten. Op 8 januari 2026 werd de “gerepareerde” versterker zowaar afgeleverd. Het apparaat ging na installatie meteen weer in storing. Ik heb deze storing nog diezelfde dag gemeld aangegeven te kiezen voor een nieuw apparaat. Ik het defecte apparaat op 19 januari geretourneerd. Doublepoint heeft mij sindsdien wekelijks en soms dagelijks verzekerd dat de nieuwe versterker zou zijn verzonden en dat de desbetreffende track en trace de volgende dag over de mail zou arriveren. Iets bleek minder waar. Na het inschakelen van bemiddeling door Thuiswinkel Waarborg volgde nog meer excuses en werd beloofd zorg te dragen voor de prompte toezending van een nieuwe versterker en een financiële compensatie voor de al het "ongemak". Tot op heden blijken deze toezeggingen onwaar en is er na 7 maanden nog niets geregeld. Een lang verhaal kort: Doublepoint houdt mij met loze beloftes en onwaarheden aan het lijntje.