AlgemeenEen absolute nachtmerrie. Het heeft ze 8 weken gekost om een kapotte tv van €400 onder garantie te repareren. Ik heb ze voor het eerst gecontacteerd op 14 januari 2026. Vandaag, 8 maart 2026, heb ik mijn geld nog steeds niet terug en ook geen vervanging ontvangen. Laat staan enige vorm van compensatie. De zaak is nog steeds niet afgesloten. Ik heb elk onderdeel van deze ellende gedocumenteerd.
Het duurde 6 weken voordat ze eindelijk met hun servicepartner en TCL overlegden en vaststelden dat de tv niet te repareren was (25 februari 2026). In de tussentijd moest ik de zaak constant via e-mail nabellen, anders had het veel langer geduurd.
Vervolgens probeerden ze me op slinkse wijze te dwingen een tegoedbon of een typische, veel te dure vervanging naar hun keuze te accepteren als enige alternatieven. Toen ik daartegen instemde, duurde het opzettelijk nog een week voordat ze eindelijk akkoord gingen met de terugbetaling waar ik aanvankelijk recht op had. Tegen de tijd dat ze akkoord gingen met een terugbetaling (4 maart 2026) had ik al meerdere andere deals elders verloren. Terwijl ik daar vastzat vanwege hun incompetentie, waren de prijzen enorm gestegen. Dus vorige week stelde ik een duurder tv-model voor als een acceptabele oplossing, als een soort compensatie voor hun waardeloze klantenservice.
Een halve week later nam iemand van hun beruchte backoffice contact met me op en probeerde hij me te overtuigen om slechts €25 korting te geven, alsof we op straat aan het onderhandelen waren. Hij had zelfs de brutaliteit om me onrealistisch te noemen omdat ik een veel duurdere vervanging voorstelde. Zelfs op het laatste moment wilde hij dat ik contact opnam met hun servicepartner om een bevestiging te krijgen dat de tv daadwerkelijk bij mij was opgehaald. Dit soort dingen slaat nergens op, dat weet ik.
Acht weken later heb ik nog steeds geen geld terug, geen vervanging, geen compensatie en geen mogelijkheid om elders een betere deal te krijgen. Uiteraard ook geen oprechte excuses. Als deze klantenservice niet beledigend en louche is, dan is het ronduit verschrikkelijk. Vol met onverschillige mensen en ineffectieve AI-medewerkers. Geloof niets van wat ze zeggen. Vermijd ze ten koste van alles.
*Mijn excuses voor mijn gebrekkige Nederlands, ik moest dit vanuit het Engels vertalen zodat de website het kon plaatsen. Dank u wel.