AlgemeenZelfs zonder een prijs zou ik Megekko een goed review geven en dacht is ook een mooie tijd om een Tweakers account te maken nu.
Ik heb vroeger bij Megekko wel is paar dingen besteld en recent nog een Be Quiet Pure Wings 3 fan en een Montech Air Base 903 case gekocht. Zeer tevreden mee geen klachten of iets. Bestelling was snel ook.
Buiten de snelle verzending en vriendelijke en snelle klanten service vindt ik hun website ook heel overzichtelijk. Hebben ook bijna alles wat je zou willen hebben voor een gaming pc en hardware onderdelen in het algemeen.
Je kan ook zien dat Megekko gerunned wordt door PC en gaming liefhebbers ze hebben er duidelijk verstand van en veel passie voor. Dat zie je ook terug in hun website design, zoek opties, variatie aan items en de mensen die daar werken. De prijzen zijn ook uitstekend vooral als je een beetje geduld hebt en wacht op een korting of prijsdaling. Dus mocht je nieuwe onderdelen willen of je eerste PC bouwen bezoek Megekko, een van de beste online IT shops die je kan vinden.
Snelle verzending, ik had in de avond besteld rond 22:00 en er stond bestel voor 22:30 krijg je het volgende dag binnen wat ook het geval was. Netjes verpakt in een stevig doos met genoeg bescherming mijn PC kast kwam krasloos binnen zelfs met een grote glazen zijkant.
KlantenserviceAardige mensen die veel verstand hebben en reageren snel ook.