AlgemeenOnlangs heb ik een laptop aangeschaft bij Azerty en ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring. Voor mijn aankoop had ik contact opgenomen met de klantenservice omdat de prijs van een ABC-product bijna gelijk was aan die van een nieuw product terwijl daar een extra game bij zat.
De klantenservice heeft mij hierin echt uitstekend geholpen. Ze reageerden snel op mijn mail en dachten actief met mij mee. Uiteindelijk hebben ze de prijs aangepast, waardoor ik een hele mooie deal heb kunnen maken. Dat noem ik nog eens klantgericht!
De communicatie was snel, duidelijk en vriendelijk. Dit geeft veel vertrouwen bij een aankoop als een laptop.
Ook de verzending was echt perfect geregeld. Ik heb mijn laptop op 26-02 om 17:30 besteld en deze werd nog dezelfde dag verzonden. Dat is echt supersnel! Het pakket was bovendien netjes en stevig ingepakt. De doos is onbeschadigd aangekomen en alles was in perfecte staat.
KlantenserviceDe klantenservice van Azerty verdient absoluut een groot compliment. Voor mijn aankoop had ik een vraag over het prijsverschil tussen een ABC-product en een nieuw product omdat dit maar €30 met elkaar scheelde. Ik heb hierover contact opgenomen en kreeg snel een duidelijke en vriendelijke reactie. Er werd echt met mij meegedacht en uiteindelijk hebben ze de prijs aangepast, het product werd nog gecontroleerd of het geen schade had. Ik een hele mooie deal kunnen maken dankzij de klantenservice.
Wat voor mij het verschil extra duidelijk maakte, is dat ik bij een andere aanbieder ook had geïnformeerd naar een "tweede kans" product. Daar was men niet bereid om mee te denken over de prijs. Dat contrast laat voor mij echt zien hoe klantgericht Azerty is!