AlgemeenOude camera ingeleverd, ben netjes geholpen in de winkel. Duidelijke uitleg gekregen en onderbouwing waarom het X bedrag zou worden. Hier dan ook tevreden over.
Echter na het inleveren zeer slechte service. Het bedrag zou binnen 10 dagen worden overgemaakt, mocht dit niet zo zijn moest ik na 14 dagen weer bellen.
Na 14 dagen niets ontvangen dus ging ik maar bellen, allereerst deed meneer vrij laconiek aan de telefoon en voelde mij niet serieus genomen. Het geld zou binnen 1 tot 2 dagen overgemaakt worden en hij zou het wel even doorgeven.. na 3 dagen nog niets, weer gebeld en toen was er nergens te vinden dat ik al eerder had gebeld.. ook deze meneer kon niets zeggen over mijn terugbetaling. Nooit een terugkoppeling gehad. Uiteindelijk totaal 3 weken moeten wachten op mijn geld.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat goed om te lezen dat je in de winkel netjes bent geholpen en duidelijke uitleg hebt gekregen over het inruilbedrag.
Des te vervelender is het om te lezen dat het vervolg daarna niet soepel is verlopen en dat je zo lang hebt moeten wachten op je terugbetaling. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer je zelf meerdere keren moet bellen en geen duidelijke terugkoppeling krijgt. Dat is niet de service die we willen bieden en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.
Via deze review beschikken we helaas niet over je gegevens, maar we komen graag met je in contact om dit verder te bespreken en intern te evalueren wat hier mis is gegaan. Zou je ons willen mailen via reviews@kamera-express.nl met je gegevens? Dan kijken we dit graag voor je na. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback.