Doublepoint

Op 29 november heb ik bij Doublepoint een Marantz Cinema 60 DAB besteld. Op het moment van bestellen werd een levertijd van 5–8 dagen vermeld.

Uiteindelijk duurde het traject ruim 14 weken. In die periode zijn meerdere leverdata genoemd die vervolgens niet werden gehaald. De communicatie hierover was helaas vaak reactief en niet altijd even duidelijk, wat het proces behoorlijk frustrerend maakte.

Na een formele ingebrekestelling werden opnieuw leverdata genoemd die vervolgens weer opschoven. Na deze escalatie werd er echter wel actief meegedacht en heeft Doublepoint netjes excuses en compensatie aangeboden voor het verloop van het traject.

Uiteindelijk heb ik de receiver op 12 maart kunnen ophalen in Hillegom. Het product zelf is uiteraard in orde en voldoet volledig aan de verwachtingen.

Hopelijk kan Doublepoint de communicatie en verwachtingen rondom levertijden in de toekomst beter managen.

De communicatie vanuit Doublepoint was over het algemeen traag en vaak reactief. Diverse leverdata werden niet gehaald, ook tijdens de periode van mijn formele ingebrekestelling. Pas na herhaalde herinneringen en escalatie kwam er actie, waaronder excuses en een kleine compensatie. Hoewel de bestelling uiteindelijk correct werd geleverd, laat de klantenservice duidelijk te wensen over op het gebied van proactieve informatievoorziening en betrouwbare planning.

Scorekaart voor Doublepoint