ALTERNATE.nl

Ik ben inmiddels al jaren klant bij Alternate en dat bevalt eigenlijk altijd goed. Deze maand heb ik toevallig alweer vier bestellingen geplaatst, dus ik weet inmiddels wel wat ik aan de shop heb. Het voelt als een betrouwbare zaak met een fijn assortiment, al vind ik het persoonlijk wel jammer dat er weinig aanbod is in waterkoeling artikelen. Dat is voor mij een gemis, al is het wellicht een niche.

De verzending is eigenlijk altijd dik in orde: alles wordt netjes verpakt en snel geleverd. Ik kies ook weleens voor de optie om het zelf af te halen. Het is jammer dat dit enkel in Tholen kan, wat wat mij betreft niet de meest strategische plek is, maar het afhaalproces op de locatie zelf is wel weer heel strak en vlot geregeld.

De service is voor mij een belangrijke reden om terug te komen. Ik stuur af en toe weleens iets retour en daar doen ze bij Alternate totaal niet moeilijk over. Geen onnodig gedoe, het wordt gewoon soepel afgehandeld. Dat geeft een vertrouwd gevoel bij het bestellen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl