Megekko

Onlangs heb ik een GPU gekocht bij Megekko met een aantal andere componenten. Order nummer was ME210226000159.

Het fijne aan Megekko is dat de prijzen als een van de eerste lager worden dan bij concurrenten, dus is het altijd leuk om de site in de gaten te houden voor mijn geplande onderdelen.

Verzending is tot nu toe ook top gegaan, niks is beschadigd.

Het enige is dat als je iets wil terugsturen omdat de prijzen ineens zijn gedaald zijn de kosten van verzenden voor jezelf, wat ook wel weer logisch is.

Over het algemeen gewoon een top site. Ik refereer vrienden ook altijd naar deze site voor nieuwe PC components.

Verzending is gewoon soepel gegaan, onderdeel is niet beschadigd en alles was goed verpakt in de doos met een hoop plastic bubbels (Die grote zakjes). Ze verzenden met DHL (Waarvan meningen verschillen) maar jee kan met DHL wel een hele hoop afspreken om ervoor te zorgen dat je onderdeel netjes blijft, zoals het niet buiten laten liggen en het naar een DHL punt laten brengen.

Ik heb absoluut vertrouwen in de verzendingen in het algemeen.

Ik heb een RAM kit terug gestuurd omdat de prijs was gedaald en dat was ook heel snel afgehandeld. Opgestuurd, aangekomen en mijn geld wordt terug gecrediteerd. Netjes.

Scorekaart voor Megekko