AlgemeenTja, wat zal ik zeggen. Ik heb de afgelopen jaren een aantal keren bij Alternate besteld en het wordt altijd netjes bezorgd en geleverd. Ik heb geen ongein meegemaakt en het is duidelijk wat je krijgt. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar wel erg consistent in een goede dienstverlening. Als een vriend of familielid computers willen kopen stuur ik ze hierheen, omdat ik weet dat het goed komt.
Pluspunten:
- Consistent in kwaliteit
- Geen onprettige verrassingen
- Je krijgt wat je ziet
Minpunt:
- Niet altijd de goedkoopsten
Disclaimer:
Alternate heeft op dit moment een winactie waarbij 1 review in februari kans heeft op het winnen van winkeltegoed. Deze actie is de reden dat deze review bestaat. Normaal gesproken denk ik er namelijk niet aan om een review te schrijven. De actie stelt geen eisen aan de beoordeling zelf ("Zowel positieve als negatieve reviews komen in aanmerking.").
Voor Alternate: Ordernr. 258469763
Het was er op tijd en goed verpakt. Verzendkosten waren niet heel laag, maar misschien is pakketjes verzenden ook te goedkoop op dit moment. Waarom een voldoende? Ik had een case en casefans besteld. Nu kwamen beide in een eigen doos, waarbij de case in de doos van de fabrikant. De doos voor de fans was eigenlijk veel te groot waardoor er best veel lucht verplaatst werd.
Pluspunten:
- Niet extreem duur
- Op tijd geleverd
- Snel verzonden
Minpunt:
- Transportdoos veel groter dan nodig was