MediaMarkt

Op 21 januari 2025 een TV besteld. Deze is op 28 januari geleverd. Diezelfde dag een ophaalafspraak proberen te maken maar door systeemtechnische storingen bij Mediamarkt kon dit pas 30 januari gerealiseerd worden.
Op 2 februari is deze TV door Mediamarkt opgehaald en op 6 februari is aangegeven dat de TV retour is gekomen en deze verwerkt is/wordt.
Op 9 februari is deze TV weer opnieuw in de verkoop gegaan bij Mediamarkt Outlet Ik herkende de doos aan een zwart stukje tape.
Op 11 februari wederom contact opgenomen met de klantenservice aangezien de TV dus reeds was verwerkt; opnieuw is aangeboden ter verkoop; en op 10 februari ook weer was verdwenen/verkocht. In dit gesprek is nogmaals aangegeven dat de retour is verwerkt en dat de financiële afdeling de terugbetaling gaat verzorgen binnen 72 uur zou ik bericht krijgen.
Op 16 februari wederom contact gehad omdat ik nog steeds niks heb ontvangen, en wederom hetzelfde wordt verteld: Binnen 72 uur wordt het verder opgepakt.
Op 19 & 20 februari nogmaals gebeld. Wederom hetzelfde liedje...
Maandag 23 februari weer gebeld. Doorverbonden worden met iemand van de financiële afdeling was niet mogelijk. En wederom hetzelfde verhaal dat het binnen 24 uur zou worden opgepakt; ik moest maar geduld hebben.

Scorekaart voor MediaMarkt