DectDirect.NL

Zie dit hier in de reviews wel meer terugkomen, zoals recent in die van Caryntjen.

Had een HDD besteld die erg goed geprijsd was, de HDD heeft "deuk" en webwinkel weigert geld terug te geven voor 450 euro. Echter kwam ik er bij levering achter dat dit een SAS schijf was en dat die niet compatibel was met mijn normale computer zonder een dure controller. Vandaar deze vrijwel direct weer terug ingepakt en retour afzender gestuurd.

Echter kreeg ik een ontzettend raar en beschuldigende mail dat er een deukje in zat en dat ze de HDD konden terugsturen, of vernietigen (weird right, zou toch eerst controleren of dat ding het überhaupt nog doet), maar ik kon fluiten naar mijn geld.

Dit is totaal niet wat ik gewend ben in mijn inmiddels meer dan 17 jaar als tweaker en heb dan ook wat informatie in proberen te winnen op het forum hier: HDD heeft "deuk" en webwinkel weigert geld terug te geven.

Na een bevestiging daar van hoe ik al dacht te begrijpen dat het consumentenrecht werkte, heb ik vandaag gebeld met het bedrijf. Daar werd mij, chagrijnig, verteld dat ze helaas geen foto's hadden gemaakt van tevoren en dat ik dus mijn geld terug zou krijgen.

Al met al zou ik het ten zeerste afraden hier ooit iets te bestellen. Voor je het weet wordt ook jij beschuldigt voor van alles en nogwat, alles om je als webshop je maar niet aan het consumentenrecht te hoeven houden.

Scorekaart voor DectDirect.NL